Saturday 20 October 2007

Eilne p2ev/yesterday


Eile oli v2ga iluspaev. P2ike paistis ja oli m6nusalt soe. Linna jalutades mul laheb aega kuskil 30 minutit. Naudin jalutamist alati kuna inglastel on ilusad aiad. Hetkel veel puud lehtedes ja paljud lilled veel 6ites. Koju j6udes ootas mind ees inglaste enim myydav kudumisajakiri Simply Knitting Magazine. Seekord oli isegi huviav. Sellega kaasa oli veel kataloog kust voimalik tellida erinevaid kunsti-ja k2sit88ajakirju, m2rkmik ja disc,mida pole veel j6udnud vaadata. Yldiselt mulle meeldivad soome,eesti ja saksa ajakirjad rohkem kuna need on p6nevamad.

Yritasin teha siis pilte kuid see polegi nii lihtne.Peab palju kl6psima enne kui yhe korraliku pildi saad.Kuna hetkel on mul k2sil oma projekt "22repitsid r2ttidele" ning samal aja teen ka pitsidest proove, et panna need albumisse koos mustriga.Siin ka foto osadest proovidest
Yesterday was a very lovely day. I went to town and had a good walk because the gardens in England are very beautiful.Yesterday I got my copy of Simply Knitting Magazine which was very interesting,but I prefci Finnish,Estonian and German handmade craft magazines.
I took lots of photos of my crocheted lace and I am concentrating on crochet at the moment.I will put a photo on now.Soon more if they are ok.

1 comment:

isehakanud lillekasvataja said...

Väga ilusad. Kahju, et omal pole aega selliseid teha.