Vaja l2heb: 450g tursa fileed
225g suitsutatud tursa fileed
300ml piima; 1 sidrun; 1 loorberileht
1 roheline tyymian; 4-5 pipratera; 50g v6id; 25g jahu
30ml tykeldatud v2rsket peterselli; 5ml ansoovis essents
150g seeni; soola; pipart
450g kartuleid, keeta ja pudruks teha v6i ning piimaga
25g riivitud juustu Pane kalatykid pannile nii et nahapool j22b pannip6hja
Lisa kalale piim,loorberileht,terapipprad
sidruni viilud ja tyymiani oks. Keeda tasasel tulel kuskil 5 minutit kuni need on kypsed.
Samal ajal kui kala kypseb sea valmis pott koos v6iga.
sidruni viilud ja tyymiani oks. Keeda tasasel tulel kuskil 5 minutit kuni need on kypsed.
Samal ajal kui kala kypseb sea valmis pott koos v6iga.
Kui fileed on kypsed t6sta need taldrikule ning eemalda vedelikust k6ik muu.
Nyyd tykelda fileed.
Nyyd tykelda fileed.